2 overraskende metoder til at få styr på dit liv

De fleste tænker på sundhed på den måde, at det handler om, hvad vi spiser, og om vi træner. Men mange psykologer ser på sundhed på en lidt anden måde. Det er ikke, fordi de ikke siger, at det er vigtigt, at vi træner. Men det handler om, at mange af vores problemer er psykologiske.

En psykolog som Jordan Peterson rådgiver folk til, at de skal få styr på deres hjem, inden de prøver at få styr på andre ting. Det betyder ikke, at man ikke må kæmpe for en renere planet. Men hvis du ikke har det godt med dig selv og dit hjem, så har du højst sandsynlig nogle dybere problemer og så er det svært at overskue alt andet i dit liv.

Gør din bolig rent

Du bliver glad, når du bor i en pæn bolig. Derfor bør du som min. gøre rent en gang om ugen. Om du selv gør det, eller om du hyrer nogen til det, er ikke så vigtigt.

Sørg for at rydde op efter dig selv og forlang det samme af andre.

Har du styr på de ting, som man ikke kan se?

Når det kommer til din bolig, er der ofte det problem, at der er mange ting, som du slet ikke ser. Nogle af disse problemer er ofte større og derfor er det ikke nok, at du bare gør rent i din bolig for at få det bedre.

Hvis du bor en etage bygning, og du undrer dig over, hvorfor det er svært at trække noget ud, så er der en god sandsynlighed for, at I har store problemer med jeres faldstammer. Det er ikke noget, som du kan se. Men det ikke sundt for mennesker at have noget ukendt liggende, som de ikke vil gøre noget ved. Du kan læse mere om faldstammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *