32Gi – kosttilskud af høj kvalitet til triatleter

Triathlon har aldrig været mere populært, end det er i dag. Og på denne tid af året er trisæsonen på sit højeste. Landveje, stier, svømmehaller og havbredde er fyldte med engagerede atleter. De er alle er på forskellige niveau, men én ting er fælles for næsten dem alle; de dyrker en sport, hvor de i den grad kan få udleveret deres gearfetish. Cyklerne koster det samme som mindre biler, under løbeturen er de iklædt udstyr fra top til tå, og svømmetøjet er bestemt heller ikke overladt til tilfældighederne.

 

Men det er ikke kun, hvad angår udstyr, at triatleterne kun vil have det bedste af det bedste. Når der skal dyrkes hård sport, er det også helt essentielt med de rigtige kosttilskud. På den måde kan kroppen få de helt nødvendige næringsstoffer og den rigtige energi til et triathlon. Herunder kan du læse om 32Gi, der udvikler netop disse former for kosttilskud.

 

Kosttilskud fra 32Gi – til den bevidste atlet

Hos 32Gi kan du købe sports chews, taps, energi gel og proteinpulver. 32Gi’s produkter har to serier:

 

  • Endurance serien, hvis produkter der langsomt frigiver energi. Dette sikrer en balanceret, stabil og langvarig energi. Endurance serien er perfekt til langvarig træning og langdistance races.
  • Race serien, hvis produkter øjeblikket der hurtigt frigiver energi. Dog sikres stabiliteten af blodsukkeret stadig, da denne er lavet på et unikt form for kulhydrat. Race serien er perfekt til træning og race med høj intensitet.

 

32Gi er udelukkende lavet på de bedste råvarer, de er GMO frie og kan absorberes og fordøjes fuldstændig af kroppen. På den måde har atleten den bedste mulighed for at opnå sit fulde potentiale under sportsudøvelse.

 

Ved udviklingen af disse energiprodukter, har 32Gi blandet fokuseret på at fremstille produkter, så man undgår et pludselig forhøjet niveau af glukose i blodet. I stedet har 32Gi fokuseret på at give dig stabilitet i blodsukkeret og energi, der varer længe. Dette er muligt, fordi 32Gi’s produkter indeholder Palatinose/Isomaltulose, der er et helt unikt og funktionelt kulhydrat.

 

For 32Gi er det samtidig vigtigt, at atleten undgår et for højt indtag af kalorier eller tilsætningsstoffer, der ikke kan fordøjes. 32Gi tror på ‘minimalistics fueling’, hvor atleten sørger for at indtage så lidt som muligt – men altid lige præcis nok til at udfylde atletens energibehov. 32Gi’s produkter stimulerer samtidig fedtforbrændingen, da fedt skaber mere energi end kulhydrat, og dermed vil atleten kunne yde mere.

Køb dine produkter hos en 32Gi forhandler

Er du en bevidst atlet, der ønsker at få det optimale ud af din træning – uanset om det er langdistance eller race med høj intensitet, bør du prøve 32Gi’s produkter. Køb dine produkter hos en 32Gi forhandler og oplev, hvordan den gode kvalitet vil give dig de bedste forudsætninger som sportsudøver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *