Alt, du skal vide om Body All Mind kropsterapi

Vores kroppe skal holde længe. Det er bare let at glemme i en travl hverdag, hvor kroppens velvære hurtigt kan blive glemt. Men som de fleste også ved, så går hverdagen noget lettere, når man føler sig på toppen fysisk. Både små og store skavanker kan have en stor betydning for humøret og ikke mindst overskuddet i hverdagen. Samtidig er det ikke altid, man lige kan pege på, hvad det egentlig er, der er galt. Med en Body All Mind behandlingkan du få fikset de skavanker, der driller i – og du kan få meget mere overskud i hverdagen. Vi mennesker har brug for at være i balance – både i krop og sind. 

Vil jeg have godt af en Body All Mind behandling?

Body All Mind behandlingen gør mange gode ting for din krop. Nogle af de smerter, den især er god til at modvirke er: 

  • Rygsmerter
  • Nakkesmerter
  • Skuldersmerter

… Og mange andre smerter i muskler og led. Det kan være, de smerter er opstået, fordi du har følt dig presset. Det kan være bekymringer, der begynder at vise sig i din krop. Teknikkerne, som Body All Mind behandlingen bruger er bl.a.: 

  • Dybdegående massage
  • Ledfrigørelse
  • Zoneterapi
  • Vejrtrækning

Hvad går Body All Mind behandlingen ud på?

Behandlingen tager sit udgangspunkt i kroppen. Mange af de ting, som påvirker os i hverdagen, sætter nemlig sine spor i kroppen. Spændinger, smerter og ubehag. En stressende periode kan betyde, at kroppen sætter et forsvarsværk op, som betyder spændinger eller smerter. Det ubehag forsvinder ikke med stresset, men bliver siddende i kroppen. Body All Mind behandlingen fjerner spændingerne og smerterne, og du vil opleve en energi og tilpashed, du havde glemt, du kunne føle. Under behandlingen kan du både give glæder og tårer, fordi energien fra spændingerne frigives. Én ting er dog sikker – du vil føle dig som ny.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *