Behandl din krop med respekt!

Den er altid lige ved hånden, og den kan tilfredsstille et altid stigende behov, som kun dig der benytter det kender til – vi taler selvfølgelig om den helt almindelige og alt for populære cigaret. Cigaretter har været udbredt i mange hundrede år, hvor det altid har været normalt at være ryger, en tendens som heldigvis er ved at skifte over de senere år, hvor flere og flere har valgt at smide cigaretterne på hylden – en del af disse til fordel for den populære e-cigaret, som hver dag vinder nyt terræn.

Det er en tid, hvor fokus på sundhed næppe har været større. Der foregår samtidig en mindre jagt på rygere, især typerne der ikke respekterer andres behov for ikke at være en del af passiv rygning. Som ryger er du ansvarlig for at det kun er dig selv der udsættes for disse mange farlige giftstoffer, så en god tommelfingerregel er at du altid er opmærksom på dine medmennesker, og ikke unødigt udsætter dem for passiv rygning.

Helt anderledes og endnu mere perfekt, så tager du hensyn til både dine medmennesker, men i stor stil også til dig selv. Dette gøres nemmest ved at droppe de traditionelle cigaretter, som både er super usunde for din krop, men ligeledes også lugter samt koster mange penge!

Du skal sætte din sundhed øverst!

At være god ved sin krop er noget vi i større stil bliver opmærksomme på. Vi har fået bedre forskere, hvilket også gør at vi i større grad kan præcisere hvilket som ikke er godt for din krop – dog kan man uden at være forsker godt konkludere at rygning næppe er sundt for kroppen. Der er kommet alternativer til de almindelige cigaretter, som du som forbruger bør være opmærksom på. Du kender det med garanti allerede, men e-cigaretter og den tilhørende e-væske er et fantastisk alternativ til den almindelige cigaret. Her får du nemlig nogle knap så usunde stoffer ind i kroppen, men du får også muligheden for selv at justere mængden af nikotin du får ind i kroppen – du får samtidig stadig lov til stadig at inhalere dampen, som er et fantastisk alternativ til den usunde røg.

Du skal være god ved din krop – hvis du er ryger, så vil det første step være at skifte til en e-cigaret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *