Brug indlægssåler fra Align Footwear til at behandle og forebygge hælspore

Det er vigtigt at lytte til ens krop hver dag. Har du smerter eller hovedpine, kan det være, at dine arbejdsstillinger skal rettes, og føler du dig træt eller udmattet, så kan det være, at du har brug for en ny seng. Kroppen forsøger altså at fortælle, hvis der er noget galt, og derfor kan det ikke nytte noget at ignorere de signaler, den sender. Der er eksempelvis mange, som lider af hælsporer, blot fordi de ikke lytter til de signaler, kroppen sender.

Der kan være mange årsager til hælsporer, men man oplever det typisk, hvis man løber i sko, som på en eller anden måde ikke passer til ens fødder. Derudover kan man også få det, hvis man er overvægtig, eller hvis man starter for hårdt ud med træning. Hælsporen er en slags betændelse og vil aftage af sig selv, men det kan være smertefuldt – og der findes derfor også nogle behandlingsmuligheder, som kan være værd at overveje, hvis man plages af hælspore.

Formindsk smerter forebyg med indlægssåler

Indlægssåler kan lyde som en hurtig og dårlig behandlingsform – sådan er det dog ikke. Det smarte ved en indlægssål er, at den sætter foden tilbage i en mere neutral position, så hælsporen på den måde aflastes. Dette gør også at smerterne formindskes, og da indlægssålerne er lavet af blød gel, så hjælper de også med at fordele kropsvægten på foden. Sålerne hjælper ikke kun på hælsporer men hjælper også kroppen med at rette op på knæ, skuldre og hofter, så man får en bedre kropsholdning. De er altså ikke kun med til behandle og forebygge hælspore men også med til at at forøge bevægelighed og komfort i hverdagen. De er især gode, hvis man har et arbejde, hvor man går og står meget. Belastningen af hvert skridt bliver mere jævnt fordelt på foden, og de destruktive chokbølger bliver reduceret, når indlægssålerne benyttes.

 

Der er altså næsten kun fordele, som taler for, at indlægssåler er gode for dine fødder – både til at forebygge men også til at behandle.

Læs flere fordele på nettet

I dag kan man læse meget information omkring alt muligt på nettet. Det er smart, hvis der er noget, som man skal vide mere omkring for at kunne forebygge eller behandle. På den måde har man altid et svar tæt på hånden, hvis der er noget, som man er i tvivl om. Er du en af dem, som enten lider af hælsporer eller blot ønsker at forebygge, så kan du læse mere omkring indlægssålerne og behandling af hælspore på nettet. Du kan eksempelvis læse mange flere af de fordele, som er ved sålerne, samt hvad du ellers kan gøre for at behandle og forebygge på lang sigt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *