Danmarks akupunktur uddannelse

Er du pludselig blevet interesseret i akupunktur? Du har måske altid været det? Så er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig tage en akupunktur uddannelse, så du kan få arbejde på en klinik – eller du kan starte din helt egen praksis. Danmarks akupunktur uddannelse er yderst attraktiv og deres tidligere elever har kun gode ting at sige om dem. Akupunktur uddannelsen tilbyder kvalitetsundervisning på et højt fagligt niveau, praksis baseret undervisning, et behageligt studiemiljø, erfarne og dedikerede undervisere og så foregår undervisningen desuden på små studiehold på max 8 deltagere. Tror du, at Danmarks akupunktur uddannelse er noget for dig, så læs endelig videre. 

Kliniketablering, forskellige behandler og meget mere

Uddannelsen er et 1-årigt forløb, der er lavet som en praksis baseret uddannelse. På akupunktur uddannelsen vil du lære de klassiske akupunktur teorier, som er meget simple og lige til. Strukturen af uddannelsen giver dig mulighed for at have et arbejde ved siden af, mens du tager uddannelsen. Vi tilbyder både daghold og aften/weekendhold.

På Danmarks akupunktur uddannelse lærer du også om kinesisk kostvejledning, hvor du vil få indsigt i de principper og den tilgang, man havde til kost indenfor klassisk kinesisk medicin. Uddannelsen opfordrer desuden dig som elev til nysgerrigt at udforske, hvilken effekt forskellig mad har på dit system, således at det bliver igennem erfaring, at din forståelse for maden bliver implementeret.

På Danmarks akupunktur uddannelse har de desuden valgt at lave kliniketablering ligeså praktisk som resten af undervisningen. Du får blandt andet mulighed for at lave din egen hjemmeside, så du i løbet af din akupunktur uddannelse kan arbejde på den og få ideer, så du er forberedt, når du kommer ud og selv skal praktisere.

Er du blevet interesseret i denne lidt alternative uddannelse, som åbner en masse muligheder indenfor akupunktur, så kan du læse meget mere om uddannelsen og deres forskellige kurser indenfor samme område på danmarksakupunkturuddannelse.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *