Din krop er dit tempel – pas på den!

Der er alt for mange, der ikke passer ordentligt på sin krop. De fylder alt muligt i den, som giver dem en eller anden form for umiddelbar glæde, men som ikke giver dem noget på længere sigt, og hvad endnu værre er, skader deres krop.

Selv hvis vi virkelig passer på, bliver vi udsat for en masse skadelige stoffer og toksiner. De fleste fødevarer er sprøjtede, og hvis man lever i tætbebyggede områder, kan man, medmindre man påfører sig maske, ikke undgå at blive udsat for forurening. Derfor er det ekstra vigtigt, at du passer godt på din krop. Endnu vigtigere er det for manden, der som regel er væsentligt dårligere til at passe på sig selv end kvinden. Hvis du vil læse mere om kan du klikke her. Uanset om du er mand eller kvinde så guider vi dig!

Benyt dig af kosttilskud

Det kan være svært at indtage den rette mængde af vitaminer og mineraler. Det er simpelthen ikke altid muligt at have tid og overskud i hverdagen til at kombinere den rette madsammensætning i sin måltider. Hertil kan det virkelig hjælpe med kosttilskud

Der er utrolig mange forskellige produkter at vælge imellem, så det er op til dig at researche lidt på emnet og finde ud af, hvad du har brug for før, du kaster dig ud i det.

Hvis du som så mange andre har brug for at tabe dig, kan det være en rigtig god ide at kigge nærmere på produktet guarana. Guarana er anerkendt som kaffe i Brasilien og indeholder en stor mængde af koffein og theobromin, der begge bidrager til en højere forbrænding.

Hvis du er i hoppet på fitness-bølgen og er gået i gang med at træne, kan det være en rigtig gode ide at kombinere din kost med proteintilskud. Hertil er der også rigtig mange muligheder. Mest almindeligt er at indtage ekstra protein gennem enten barer eller pulver i drikke.

Intervaltræning

Det ville selvfølgelig være at foretrække, at vi hver især havde tid til at træne flere timer om dagen, men sådan er det desværre sjældent. Derfor handler det om at optimere den tid, som man rent faktisk træner. Det kan du også sagtens.

De fleste der træner, træner med alt for lav intensivitet eller for lange pauser mellem sættene. Det bør du bestemt undgå. Når du styrketræner, skal du i stedet træne med meget korte intervaller og gerne med flere øvelser efter hinanden – det man kalder supersæt.

Det sammen gør sig om noget endnu mere gældende, når du dyrker konditionstræning. I stedet for at sidde en time på en kondicykel og for at sige det mildt kede sig røven i laser, kan du få samme afkast med 20 minutters intervaltræning.

Hertil bør benytte dig af en fremgangsmåde, hvor du kører et minut med fuld knald, og hvor pulsen simpelthen er i det røde felt, for derefter at tage det helt roligt i en-to minutter. Denne procedure skal du så gentage op til 10 gange.

På den måde vil du opnå en ekstrem høj puls over længere tid. Denne høje puls ville resultere i en forøget forbrænding i op mod 48 timer efter, du blev færdig med træningen. Hvis du kombinerer denne træning med styrketræning, er det vigtigt, at du gør det inden træningen, da du ellers vil miste det meste af det, du har opnået i løbet af din styrketræning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *