En effektiv terapiform i kampen mod depression

Er du blevet ramt af dét, der blandt andet er kendt som folkesygdomme i Danmark? Depression, angst og stress! De psykiske lidelser, der går ind og overtager din livskvalitet. Tusindvis af mennesker bliver hvert år ramt af folkesygdommen. Men nu er terapiformen, der hurtigt hjælper dig ud af angsten, kommet frem!

 

Metakognitiv terapi. Den nyeste form for terapi i den kognitive gruppe. Behandlingsformen sætter dig på en prøve. Det hele handler nemlig om at tænke over sin egen tænkning.

 

Hvis du oplever at tankerne kontrollerer dig, at de sågar pisker dig rundt i den ”depressive angstmanege”, så er det på tide at lære at gribe hårdt fat om tøjlerne og få kontrollen tilbage i dit liv. At nære de negative tanker tager nemlig livskvaliteten fra os.

 

… Og vil du have livskvaliteten tilbage igen. Så grib fat om rettet og giv metakognitiv terapi en chance. Det kan gøre en væsentlig forskel i dit liv og sætte dig på rette kurs igen.

 

Metakognitiv terapi er en ganske ny terapi form, der har taget forskernes hjerte med storm. Det hele handler om, at du skal lære at holde fokus på dine tanker og tænke omvendt! Interessen for tankeindholdet er ikke det centrale i terapien, men det er opfattelsen af tankeprocesserne, der er det vigtige.

Bekymringer rammer os alle. Det handler bare om at lære at sortere i bekymringerne. Hvilke bekymringer er reelle og hvilke er blot lavinen af negative tanker, der skal i skraldespanden?

Hvis du har brug for hjælp til at lære, hvor din opmærksomhed skal være, så lad Re-view i Århus hjælpe dig med at hjælpe dig! Læs mere om metakognitiv terapi hos Re-view og kom tilbage på rette kurs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *