En privat sygeforsikring kan forkorte behandlingstiden ved sygdom

Udvalget af forsikringer er stort, og der findes forsikringer til stort set alle formål. En sundhedsforsikring er en privat sygeforsikring, som kan være vigtig ved sygdom eller tilskadekomst. En sådan forsikring kan forkorte behandlingstiden væsentligt i et sygdoms- eller behandlingsforløb, og kan derved lette patienten for mange gener. Står man og skal undersøges hurtigst muligt, kan man med den rette forsikring springe ventelisten over, og få en hurtigere udredning over ens tilstand. Dette kan mindske bekymringer hos patienten og de pårørende, og en kortere behandlingstid kan reducere risikoen for følgesygdomme. Derudover kan det aflaste pårørende, hvis en patient kommer i hurtigere behandling, og derved hurtigere kommer sig over et sygdomsforløb eller en skade.

 

Ingen burde døje med smerter og ubehag i længere tid af gangen

En sundhedsforsikring kan sørge for, at man ikke skal døje med smerter og ubehag i alt for lang tid. Skal man undersøges eller behandles gennem det offentlige, kan ventetiden sommetider være helt op til 2 måneder, og det er lang tid at vente, hvis man har ondt. En for lang ventetid kan medfølge bekymringer, og sommetider også følgesygdomme, som kan være med til at forværre ens tilstand. Med en privat sygeforsikring er man garanteret undersøgelse eller behandling inden for 10 hverdage, såfremt det offentlige ikke tilbyder behandling inden da. Behandling på privathospitaler og hos dygtige speciallæger er dækket af en sundhedsforsikring, hvilket sikrer at man som patient kommer hurtigst muligt i behandling, hvis uheldet er ude.

 

Der findes dygtige læger og behandlingssteder i hele Norden

Der findes massevis af privathospitaler med dygtige læger i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Island. Det store udvalg af privathospitaler muliggør en kortere ventetid på undersøgelse eller behandling ved hjælp af en sundhedsforsikring. Det betyder, at man har mulighed for at vælge en læge i for eksempel Norge, hvis der er for lang ventetid i Danmark, eller hvis man ved, at en læge i Oslo har specialiseret sig i lige netop den sygdom eller skade, man har. Læs mere om fordelene ved en sundhedsforsikring, og hvad det betyder for både patienter og pårørende at have den rette forsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *