En sund livsstil gavner krop og sjæl

Julen er ovre, og det er tid til at tage sig af sin forspiste krop. Måske var det ikke så slemt med overspisningen i december, men med et nyt år følger tit nytårsforsætter. Her lover mange danskere nok sig selv at komme i bedre form, tabe sig, leve sundere eller noget i den stil. Og det er jo fantastiske nytårsforsæt, for så vil man gerne gøre noget godt for sig selv. Det svære kan være at komme i gang med at leve efter sine nytårsforsætter, for det kræver ofte nogle ofre: ikke mere slik, sodavand, fastfood, smøger – eller hvad man nu har lovet sig selv.

Men i stedet for at overkomme det umulige og stille sig selv nogle uopnåelige krav, kan man begynde med den sunde stil stille og roligt. Måske kan et medlemskab af et fitnesscenter, være medvirkende til at tage hul på de gode vaner. I et fitnesscenter har man et væld af muligheder for at komme i form, i nogle centre også i vand. Man kan vælge holdtræning eller at træne selv ved de mange forskellige træningsmaskiner, og har man brug for vejledning, er der mulighed for personlig træning. Prøv eventuelt at gå ind på www.seierfitness.dk og bliv inspireret.

Klædt godt på til at komme i form

En ting, der ofte kan være med til at motivere en til at komme i gang med at træne, er nyt sportstøj. Og det gælder al slags træning – eller i det hele taget sport. Når man er smart og godt klædt på, giver det en god selvfølelse, og man kan få mere lyst til at være aktiv. Give den gas, komme i form – og komme til at se endnu mere smart og fit ud i sit nye sportstøj. Så trænger du til at få udskiftet det gamle, støvede sports- eller træningstøj, der længe bare har ligget i skabet og kedet sig? Så tag evt. et kig på www.intersport.dk og bliv inspireret. Det er fedt at finde noget nyt sportstøj i smarte farver, som kan give en et sporty udtryk. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at tøjet er komfortabelt og hensigtsmæssigt at have på – afhængig af træningsform.

God start med træning

Det kan være meget givende for ens velvære at begynde at træne, og det er en god måde at starte med den sunde livsstil på. Derfra, når man ad den vej har fået mere energi – og lyst og motivation – til at være sund, er det bare at fortsætte. Så kan man bygge oven på det sunde fundament ved at gøre noget ved ens kostvaner. Begynde at skære ned på smøger, slik, kager og andre usunde ting. Der er jo ingen, der siger, at man slet ikke må indtage usunde ting mere. Men det hjælper at tænke over, hvad man putter indenbords – og hvor meget af det. Alt med måde, som man siger. Så hold fast i, at en sundere livsstil er et fantastisk nytårsforsæt og værd at stile efter. Og hvis man tilmed gør det overskueligt, spiseligt og spændende for sig selv, er man godt på vej mod sit mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *