Erfaren psykolog nær Humlebæk

Rigtig mange mennesker går rundt med en masse tanker og bekymringer, som de ikke føler, at de kan tale med nogen om. Dette kan både være, hvis der er tale om et konkret problem, eller hvis det er noget mere udefinerbart, der tynger. Det kan være nemmest bare at skubbe de negative tanker væk, så det ender vi ofte med at gøre i stedet for at dele dem med andre. I det lange løb holder denne metode bare ikke – problemerne vil hobe sig op inde i én selv og kan ende med at blive altoverskyggende.

Del dine tanker

Derfor er det en god idé at tale med nogen om de svære ting. Mange synes dog, at det er grænseoverskridende at tale med nogen, man kender godt om disse ting, da de altid vil lade deres subjektive holdning komme på spil. 

Derfor kan det være en fordel at snakke med en fuldstændig objektiv og udenforstående – men samtidig tryg og forstående – person om det. Psykolog Anne Marie Kjeldgaarder en erfaren psykolog, der har praksis i Espergærde.

Her vil du være sikker på ikke at føle dig alene, og du vil samtidig få nogle redskaber til, hvad du selv kan gøre for at komme videre og forhåbentlig blive gladere igen.

Forskellige former for terapi

Det behøver ikke nødvendigvis være et problem, du går med alene, som du taler med psykologen om. Det kan også være, at der er knas i parforholdet, og at du og din partner gerne vil have professionel rådgivning, så I får nogle redskaber til at løse problemerne. Hos Anne Marie Kjeldgaard tilbydes også følgende andre former for terapi:

  • Individuel terapi
  • Parterapi
  • Familieterapi
  • Skilsmisseterapi

Hvis du ønsker at starte i terapi hos Anne Marie Kjeldgaard, kan du bestille tid til samtalen enten på hjemmesiden eller over telefon. Ønsker man, at samtalerne finder sted hos én selv, er dette også muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *