Få et bedre fællesskab på arbejdspladsen med en julefrokost

I mange virksomheder er julefrokosten det største event i løbet af året. Julen er på mange måder en tid, hvor fællesskabet hyldes. En julefrokost kan derfor være med til at styrke fællesskabet på arbejdspladsen, fordi der bliver plads til at tale om andet end arbejde.

 

Sådan planlægger I en god julefrokost

Det kan være en god idé at have en eller flere medarbejdere, der står for at arrangere julefrokosten, og at der er styr på budgettet, så det ikke pludselig bliver en alt for dyr aften.

 

Datoen

December er i forvejen en presset måned, derfor er det en god idé, at I er hurtigt ude med en dato, så der kommer så mange som muligt til julefrokosten. Andre vælger at holde julefrokosten i en anden måned end december, men det er ikke helt det samme.

 

Rammerne og maden

Nogle kan godt lide at holde julefrokosten i virksomheden, så skal der ikke tages særlige hensyn til andre mennesker, og I kan gøre lige som, I har lyst til. Det kan også være en fordel at holde julefrokost et andet sted, så I er ude af jeres vante rammer og roller. En anden mulighed er også

julefrokost Kolding, hvor du kan være med kok Helle Lyndov i køkkenet til en workshop et par timer – på den måde er I med til at lave den mad, som I senere skal spise, det kan der også være en stor tilfredshed i.

 

Underholdning

Det hele skal ikke gå op i druk, så find nogle rigtig sjove selskabslege. Ved at have fælles underholdning, hvor alle eller flere fra selskabet skal deltage, så vil det hurtigt løsne stemningen op. Det vil også bidrage til en masse grin og latter.

 

Tema

Hvis I med det samme vil have en mere løs stemning, så kan en icebreaker være at bede folk om at være udklædt, det kan være som cowboys, 80’er fest, sørøver eller noget helt andet, det er kun fantasien der sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *