Få hjælp til at yde dit bedste

Mangler du motivation? Måske står du op om morgenen og har svært ved at komme ud af døren? Måske du har svært ved at overskue hverdagen på det seneste. Du får måske lavet dine pligter, men alt ekstra er simpelthen for svært. Og det er ikke på grund af mangel på ambition. Du vil måske gerne udnytte en hel del, men det er bare for meget lige nu. Måske senere. Hvis du har det sådan, så kan du få hjælp til at genfinde din motivation. Psykologisk hjælp! Læs mere på https://mindcph.dk/ og herunder.

Vi kan alle komme helt ned

Nogle gange bliver hverdagen bare for meget. Man bliver druknet lidt i alting. Måske er der for meget drama omkring dig. Måske er dit arbejde blevet alt for svært. Måske er det bare alting på en gang, som kan være alt for uoverskueligt. Måske har du haft en dårlig oplevelse og det er svært at komme videre fra det. Det er svært at komme tilbage igen. Det kan være, at du plejede at være meget ambitiøs da du var yngre. Men nu har du bare svært ved at kommer tilbage til det. Den unge version af dig, den ambitiøse version er forsvundet et eller andet sted på vejen.

Hvis det er sådan du har det, så skal du vide, at den version af dig, er ikke forsvundet. Du er bare blevet distraheret. Den version af dig er bare gemt væk. Vi udvikler os jo hele tiden. Og os som mennesker er rigtig gode til at tilpasse os nye situationer. Og når du sidder fast i et job, så vænner man sig til det. Man vænner sig til ikke at gå rundt og drømme for meget, fordi ens krop og hjerne tror at man ikke kan komme længere. Derfor stopper du med at drømme. Det handler om at finde fokus. Det handler om at omstrukturere. Hvis du har for mange ting at se til, så burde du skære ned på de unødvendige ting.

Man skal kunne rejse sig igen

Men hvis det er en svær opgave, så kan man altid bede om hjælp. Hvis dit fokus er at blive et ambitiøst menneske igen, så skal du bruge hjælpere, der fokusere lige netop på dette. Der findes nemlig mange dygtige psykologer derude, som gerne vil hjælpe dig med at hjælpe dig selv. De vil fortælle dig det samme, at dit ambitiøse dig ikke er forsvundet, den er bare gemt væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *