Få hjælp til det tunge arbejde på kirkegården

Arbejdet som kirketjener og graver kan være enormt hårdt og belastende for kroppen, fordi de skal bære på tunge kister. Det kan undgås med IMMO’s smarte katafalker.

Hvis du er kirketjener eller graver, så ved du godt, hvilken del af arbejdet, der er mest belastende. Det at bære kister er utrolig hårdt for kroppen, fordi kister er meget tungere, end man kan forestille sig. Derfor er det enormt vigtigt at blive hjulpet på vej, sådan at kroppen ikke belastes mere end højst nødvendigt.

Det kan ikke katafalk, også kaldet kistevogn hjælpe med. Det er nemlig en firehjulstrækket vogn, der kan transportere kister. Den kan eleveres både elektrisk i kassen og rullerne, og den kan dermed rulle kisten direkte fra bedemandens bil eller en anden kistevogn. Den betjenes med kun en hånd rundt på smalle gange, og der har i udviklingen af den været tænkt på at skåne medarbejderes rygge, skuldre og nakker.

IMMO’s katafalker er egnet til kørsel i ujævnt terræn, hvilket er meget brugbart på kirkegårde, som ofte består af græs, grus eller brosten. Det er en simpel opgave for den firehjulstrukne katafalk. Det er også muligt at montere end motorløsning på katafalken, hvis det er nødvendigt, sådan at den bliver eldrevet i stedet for drevet ved håndkraft.

Så hvis du gerne vil skånes for at bære de tunge kister selv og dermed skåne ryg, skuldre og nakke, så er katafalken din hjælper i hverdagen, der gør arbejdsdagen meget bedre og lettere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *