Ferie med fart over feltet

Er du på udkig efter et sted, hvor du sammen med familien virkelig kan få fart over feltet i løbet af efterårsferien? Har du så overvejet at tage ud for at klatre og på den måde udfordre alle familiemedlemmer? Der er især et sted, hvor der er sikret konkurrence. Læs mere om det lige her.

 

Kom helt op i højden

Når efterårsferien nærmer sig, er det ved at være tid til at planlægge, hvad der skal ske, således alle familiemedlemmer kommer til at nyde ferien. Og for mange betyder det, at der skal ske noget sjovt, og at der kommer noget helt anderledes på programmet. Måske kommer der endda også til at ske noget, der giver jer mulighed for at udfordre hinanden, således I kan afgøre, hvem der er den hurtigste, stærkeste, modigste eller sejeste i hele familien.

 

Og hvis I gerne vil prøve noget, som virkelig sætter jer på en spændende opgave, hvor der er behov for både snilde og styrke, så kan det være, at du skal overveje at invitere hele familien med i Gorillapark i Odense. Dette er en oplevelse, der med sikkerhed vil bringe både glæde og heltemod på programmet sammen med masser af latter og hyggeligt, socialt samvær. Og I vil derfor alle nyde godt af udfordringen og gå fra parken med en fornemmelse af, at I alle er uovervindelige. Og sådan en følelse burde alle være i stand til at føle i ny og næ.

 

Besøg Odenses mange attraktioner

Med en efterårsferie i Odense har I desuden også mulighed for at besøge de mange andre spændende attraktioner, som der her forefindes. Bare for at nævne nogle få, kan der med fordel sættes noget kulturelt på programmet som for eksempel de mange spændende steder relateret til H. C. Andersen, som her forefindes, zoologisk have samt de hyggelige muligheder for shopping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *