Forbered dig på skituren

Er det tid til en skitur for dig og hele familien? Så er det helt sikkert nu, at I skal tjekke op på, om I er fuldstændig forberedt på turen. Er rejsen bestilt, mangler I blot at pakke. Dog er der mange ting, der skal pakkes ned, og i forbindelse med en skitur er der også et stort læs overtøj, der skal tages med på rejsen. Der findes meget forskelligt tilbehør, som er en fordel at tage med på turen, så her får du en liste, så du er helt sikker på, at I ikke glemmer noget.

Skijakke og skibukser

Skal I ud og stå på ski, er det vigtigt, at alle familiemedlemmer har en varm jakke med sig samt et par slidstærke skibukser, der kan holde til lidt af hvert. Skitøj er beregnet til at stå på ski i, og det er derfor langt mere behageligt end almindeligt overtøj, når man er i bevægelse.

Skihandsker

Ligeledes er det en fordel at huske skihandskerne, da det ellers kan blive en kold fornøjelse for fingrene at stå på ski. Ligeledes kan du holde bedre på stavene, og risikerer du at falde, lander du ikke direkte med bar hud i sneen.

Skiundertøj

Skiundertøj er ligeledes en fordel, da skiundertøj har en fantastisk evne til at fastholde din kropstemperatur. Det vil sige, at varmen får sværere ved at slippe væk fra din krop, og du kan derfor bedre holde dig varm, selvom det er iskoldt udenfor.

Masser af sokker og strik

På en skitur må sokker og strik ikke undervurderes. Risikerer man at få våde fødder, skal sokkerne med det samme skiftes ud, så man undgår sygdom. Derfor kan det kun anbefales, at man tager masser af ekstra par med i tasken. Ligeledes bør man heller ikke lade striktrøjerne ligge derhjemme. Der findes ikke noget så dejligt som at hoppe i en varm trøje om aftenen med en varm kop kakao efter en lang dag udenfor i sneen.

Mangler du noget?

Opdager du, at du mangler en eller flere ting af ovenstående, er det bare med at få det købt med det samme! På Eventyrsport.dk kan du finde et stort udvalg af forskelligt skitøj og tilbehør, som du helt sikkert bør tjekke ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *