Forkæl dig selv

Har du en oplevelse af, at du hele tiden skal være på, og at du bare virkelig har brug for et pusterum? Det kan nemlig være stressende at få arbejdsliv, familie, indkøb og hvad der ellers fylder i hverdagen til at gå op i en højere enhed. For at få dét til at lade sig gøre, kan det være en idé at tage en pause fra dagligdagens travlheder og forkæle sig selv en smule. 

Dette kan du gøre hos Pure & Simple – skønhedsklinik, hvor du med sikkerhed vil få en luksuriøs og afstressende oplevelse.

Få skønhed og velvære til at gå hånd i hånd

I en stresset hverdag kan vores hud have svært ved at følge med og hurtigere blive irriteret. Derfor vil en klar anbefaling være en hudbehandling, hvor du med sikkerhed kan gå fra skønhedsklinikken med silkeblød hud og en helt rolig sindstilstand. Vi sørger for din komfort, så du kan blot læne dig tilbage og slappe af.

Hos Pure & Simple tilbydes der mange slags behandlinger, så du kan uden tvivl finde noget for dig. Udover hudbehandling kan man vælge imellem følgende former for behandling:

  • Øjenbehandling
  • Voksbehandling
  • Eyelash extensions
  • Shellac
  • Manicure & pedicure
  • Kropsbehandling
  • Lægning af makeup til særlige anledninger

Pure & Simple tilbyder derved noget for enhver, der har lyst til at føle sig lidt mere lækker og komme helt ned i gear.

Tag veninderne med

Ender du og dine veninder altid med bare at drikke en kop kaffe eller gå en tur, når I skal lave noget sammen, kan et besøg på skønhedsklinikken også være et spændende alternativ til dét. Det vil være et sikkert hit, da I forkæler jer selv, samtidig med at I kan være fælles om at føle jer ekstra attraktive. Klinikken har en central beliggenhed på Vesterbro i København og er nem at komme til. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *