Fysiurgisk massage fjerner dine led- og muskelsmerter

Hvis du går rundt og har ondt i dine muskler og led, kan det være svært at have overskud. Det er en af de værste typer af smerter, fordi du ikke kan undslippe pinslen. Hvordan undgår man at bruge sine led og muskler? Måske hvis man ligger helt stille i sengen hele dagen. Men det kan man jo ikke. Du kan til gengæld få en dybdegående massage i hovedstaden. Det drejer sig om fysiurgisk massage i København, som går ind og forløser dine smerter. Med smerterne ude af billedet, får du overskuddet tilbage. Slut med smerterne.

Det virker, fordi det rammer dybt

Fysiurgisk massage går nemlig dybt, når den behandler dine muskler og ledsmerter. Styrelsen for patientsikkerhed siger, at fysiurgisk massage har en gavnlig og hurtig effekt. Det er ikke et langt forløb. Behandlingens hurtige effekt skal dog ikke tage noget fra, hvad behandlingen kan gøre for dig, og dine smerter. Den modvirker ting som:

  • Smerter i ryg, balder og ben – såkaldte iskiasproblemer
  • Ømhed eller stivhed i lænden eller nakken
  • Hovedpine udløst af muskelproblemer
  • Overbelastede led i forbindelse på grund af arbejde med computermus
  • Skæv ryg, Skoliose, fx på grund af svækket muskulatur i ryggen
  • Krum ryg, Scheuermann, fordi du udvikler kileformede ryghvirvler

Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående smerter? Så ved du, hvad du kan gøre. Fysiurgisk massage. Smerterne kan være lammende for din livsglæde, og du kan få dem behandlet. Du skal ikke gå og føle smerter i dagligdagen.

Skaderne, som rammer alle

Dagligdagen er netop nøgleordet, når du vil finde ud af, hvorfor du har skaden. De rammer alle. Der skal nemlig ikke specielt meget til, før du kan udvikle nogle uhensigtsmæssige sidde- eller bevægelsesmønstre. Det kan være, du ikke ved, at du skråner lidt, når du står ved dit hæve-sænke-bord på arbejdet. Samtidig kan det også være, at du gør rent på en måde, som skader dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *