Går du rundt med klodser om benene?

Oplever du til tider, at dine ben føles så tunge, at det kan være svært at slæbe afsted med dem? Så kender du sikkert til begrebet ’klodser om benene’. Det handler om ben, der er så trætte og sløve, at de kan være deciderede smertefulde, hvilket i flere tilfælde kan føre til mindsket aktivitet.

Og det er ærgerligt, da det kan betyde massive begrænsninger i det daglige. Derfor kan det for dig være en fordel at forsøge dig frem med recovery boots, som flere med trætte ben har gavn af.

Forsøg dig frem med recovery boots

Med recovery boots er der tale om nogle meget smarte støvler. Det er en form for kompressionsstøvler, og derfor virker de ved at give et let tryk mod dine ben. De er lette at have med at gøre, hvorfor du nemt selv kan tage dem både af og på, og du kan bruge dem på den tid af døgnet, hvor det passer dig bedst. Det kan for eksempel være efter aktiviteter, hvor du føler, at dine bene er tunge og trænger til at få slappet af, eller det kan være, før dagen starter, så du kan forsøge at lindre den tilstand, du påtænker, at de vil være i senere.

Giv dig selv ro

De skal kun bruges i mellem 30-90 minutter ad gangen, og derfor er det nemt at finde tiden til at få dem brugt. Du kan med fordel sætte dig i sofaen med dem på og se en god film eller et afsnit af din favoritserie, du kan finde den bog frem, du gerne vil have læst, eller måske er det strikketøjet, du skal give en tur.

Uanset hvad, så tvinges du til at forholde dig i ro for en stund, og det kan i flere tilfælde være rigtig sundt for både krop og sind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *