God hudpleje – der virker

Alle vil have det: ungdommelig, flot hud. Men hvad er hemmeligheden bag en god hudpleje rutine, der får dig til at fremstå som dit bedste ”jeg”?

Her følger et indlæg, der giver fem lette trin til bedre hudpleje.

  1. Rens dit ansigt

Din makeup skal naturligvis fjernes hver dag. Du behøver dog ikke rense din hud mere end 1 gang om dagen. Faktisk kan flere gange måske ligefrem resultere i problemer.

Husk at renseprodukter kun har et formål: nemlig at vaske huden ren. Glem derfor alt om at kaste mange hundrede kroner efter dyre produkter, der lover guld og grønne skove. Det holder nemlig ikke, da produktet vasker og ikke bidrager til at reducere rynker eller hvad flasken nu lover.

Faktisk skal rensen blot på dit ansigt og vaskes af, hvorefter det forsvinder i afløbet. Der forbliver ingen plejende midler, der kan trylle og pleje.

 

  1. Eksfolier huden

Det er vigtigt, at du husker at eksfoliere din hud. Død hud skal fjernes, og det klare du med en fin lille scrub. Derved undgår du ofte problemer med akne, hudorme m.m., ligesom det hjælper mod rynker etc.

 

  1. De små vidundere

God hudpleje tager naturligvis højde for alle områder i dit ansigt. Derfor er det helt tilladt at tilføje sunde produkter til din rutine. Det kan være alt fra øjencreme til antiage produkter, men også cremer mod akne m.m.

Der er ingen facitliste for gode rutiner, så har du produkter, der føles rigtigt for dig og huden, så brug dem.

 

  1. Din hud skal – typisk – bruge fugt

Du skal ikke for enhver pris anvende fugtcreme. Har du i forvejen en lettere olieret hud, skal du ikke komme en kraftig creme på.

Har du derimod normal hud, så vælg en god fugtgivende creme, der er med til at holde huden sund og ung hele dagen.

 

  1. beskyt dig imod solen

Sollys kan have en negativ og ældende effekt på huden. Derfor kan det være en god idé at bruge en dagcreme, der beskytter mod UV-lys. Anvender du også creme om natten, så skift til en natcreme, der ikke har solfaktor.

 

Bonustip: Højt humør gør underværker

Af og til er selvforkælelse godt.  Selv har jeg for nyligt besøgt en skønhedsklinik i Kolding, hvor jeg fik en dybderensende ansigtsbehandling og gik derfra med højt humør. Et positivt og ungdommeligt sind er selvfølgelig også vigtigt for dit velvære og din hud bliver sundere og ser yngre ud, når du er glad og tilpas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *