Gør dig selv mere sikker i trafikken som cyklist

ABUS, som står for August Bremicker und Söhne, er, som navnet hentyder det, et tysk cykelhjelm mærke. Hvorfor bringe det op? Fordi det er vigtigt at passe på sin krop og ikke mindst sit hoved, når man er ude og kører, ikke blot cykel, men en hvilken som helts hjulbaseret transportmiddel, som ikke er lukket af. Se hjelmene her.

En cykelhjelm er livs nødvendigt

Det er blevet en uheldig trend i dag at cykle uden cykelhjelm. Dette kan være livsfarligt. Trafikken er en god opfindelse, som har bragt mange mennesker videre i deres liv, meget bogstavelig talt, men det kan også være en farlig opfindelse, hvis ikke man passer lidt på og tager de nødvendige forsikringer i brug. Det er faktisk anbefalet, at man putter en masse ekstra udstyr på, end kun en hjelm, men som standard er en enkel hjelm nok.

Et lækkert og tidsløst design

De fleste bruger nok ikke en cykelhjelm, fordi de synes den ser stor og grim ud, og den kan blokere for hals manøvren. Intet af dette er tilstede ved en ABUS hjelm. Ikke blot er de designet til behag og nyttighed, de ser også flotte ud. De har et rigtigt aerodynamisk design, som ikke blot ser moderne og lækkert ud, det får dig også til at cykle hurtigere i vinden. Og hvis man synes sort er en gammel og kedelig farve, findes den også i en moderne og cool blå farve. Sig farvel til dagene hvor en cykelhjelm betød klodsehed og grimhed, og sig goddag til de dage hvor en hjelm ikke kun får dig til at se godt og moderne ud, men også forbedre din fart. Nu er det ikke længere en sikkerheds klump, men en opgradering.

Sikkerhed og luksus er begge prioriteringer

Men udseendet er ikke det eneste, man får for pengene her. Der er også et stort fokus på sikkerhed. ABUS hjelmene er nogle af de mest sikre i branchen. Man skal selvfølgelig altid køre sikkert, men hvis uheldet skulle ske, ja så er det jo altid bedst at have den bedste forsikring. Det samme gælder her. Hjelmene er også mere sikre på flere niveauer, så som at de har indbyggede reflekser og lys i sig, hvis man skal ud i mørket og cykle. Her kan trafikken især være farlig, da det ikke er altid, man kan se de andre i trafikken. Så er det vigtigt at man passer på sig selv endnu bedre og tager bedre vare på sig selv i form af nødvendigt udstyr.

Det skader selvfølgelig heller ikke noget at den forhøjet kvalitet og sikkerhed ikke betyder forhøjet pris. De ligger nemlig til standard cykelhjelm pris, så hvis du ikke køber en ABUS cykelhjelm med alle dens ekstra funktioner, snyder du faktisk kun dig selv. Og ABUS har selvfølgelig også taget vare for at alle kan være med. Deres hjelme kan passer alle køn og aldre. Så hvem end du er, kan du ikke cykle forkert her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *