Har du mistet overskuddet?

Har du på fornemmelsen, at du er ved at være nået derud, hvor du ikke længere har overskud til at komme ordentligt igennem hverdagen, men har du svært ved at finde ud af, hvad du skal gøre for at komme ovenpå igen? Så er der heldigvis hjælp og råd at hente. Læs mere om det her og få den professionelle snak, som du måske har behov for.

 

Den onde cirkel

Vi kender alle til de dage, hvor vi løber fra den ene aftale til den næste aftale. Og før vi får set os om, er dagen omme, og en ny venter på at tage sin start. Dagene løber således fra os, og vi når slet ikke alle de ting, som vi havde sat os for. Det betyder, at vi udskyder tingene til den efterfølgende dag, hvorfor vi så blot er nødsagde til at løbe endnu hurtigere her. Det er ikke en god cirkel at komme ind i.

 

Og det skyldes, at det er en sådan cirkel, der kan føre til, at vi bliver udbrændte. Det er den følelse, der kan give en fornemmelse af, at der ikke er hverken overblik eller overskud mere, og det er det, der fører til stress. Og når først vi når helt derud, kommer vi til at have endnu sværere ved at håndtere hverdagen. Vi får ikke den søvn, som vi har behov for, og vi kan ikke få noget til at hænge sammen længere.

 

Få hjælp

For at komme stressen til livs eller måske for at imødegå den før den gør sit indtog, så kan det være en fordel at få en snak med en professionel coach, der ved, hvad det handler om. Find for eksempel en stresscoach Århus og bliv vejledt i den rigtige retning og givet de korrekte redskaber, således du er godt rustet til en sund livssti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *