Hjemmetræning gør mere for en sund krop, end mange tror

Mange tror, at det kun tæller at træne i almindelige træningscentre. Men dette er altså langt fra sandheden. Lige meget hvor man træner, handler det udelukkende om selve træningen. Laver man øvelserne korrekt, er det alt, der tæller. Der er selvfølgelig altid flere muligheder i et træningscenter. Men det er altså ikke det, der afgør om træningen giver pote eller ej. Giver man den gas derhjemme, kan man få rigtig gode resultater. Hvad end man træner for størrelse, eller for at komme i form. Dette er der en hel del mennesker, der udnytter.

Hvad kræver det for at komme i gang med hjemmetræningen?

Er du interesseret i styrketræning, kræver det lidt redskaber. En god start er et sæt håndvægte. Disse kan nemlig bruges til meget mere, end du tror. Man kan både træne arme, skulder, bryst samt tilføje vægt til ben- og maveøvelser, er man nået det niveau. Til at starte med, skal man dog aldrig tilføje vægt til denne form for øvelser. Selvom man sagtens kan tage 15 squats eller 25 mavebøjninger, skal kroppen lige vænne sig til det. Det nytter altså ikke noget, går man all in på første dag.
En hel del af dem, der træner i hjemmet, bruger også en træningsbænk. Denne kan nemlig hjælpe med mange øvelser. Til at starte med, er der brystet. Vil man have større brystmuskler, hjælper bænken i den grad. Selvom man godt kan træne bryst ved at ligge på gulvet og lave øvelserne, er det ikke helt optimalt. Ligger man på bænken, har man et meget bedre bevægelsesområde. Alt afhængigt af bænken, kan man også lave andre øvelser. Eksempelvis maveøvelser, skulder og ryg. Kan man vinkle bænken til det, kan man også træne sine biceps på en super effektiv måde. Er du nybegynder, er det en god ide at finde lidt information på nettet. YouTube er et super godt sted at finde al den information, du har brug for.

Sæt dig ind i øvelserne før, du går i gang

Mange nybegyndere vælger at træne hjemmefra til at starte med. Én meget vigtig detalje som nybegynder, er at man giver sig selv tid til at lære. Styrketræning er ikke noget, man bare lige regner ud mens man gør det. Det er en kompleks hobby, der tager tid at lære. Forstår man sig ikke på emnet, kan man altså komme galt afsted. Og det er bestemt ikke nogen sjov oplevelse.
Er man på helt bar bund, er YouTube som sagt en god start. Der er utallige såkaldte online instruktører, der glædeligt vil guide dig til måls. Det er bare med at sætte sig ned og suge al den viden til sig, man overhovedet kan. Når man først har fået en ide om, hvad styrketræning handler om, går det lidt lettere derfra. For det er ikke bare at løfte den tungeste vægt fem gange, og så gå i bad. Det handler om at nedbryde musklerne, så de kan bygge sig større. Dernæst kommer kosten, hvilket man også kan lære alt om på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *