Husk at følge din mavefornemmelse

I en hverdag, hvor vi konstant bliver udsat for indtryk, er det vigtigt at stå ved sig selv. Og at følge sin mavefornemmelse. Du ved altid, hvad der føles rigtigt. Du kan ikke sige hvorfor eller hvordan, men du ved det. Og det er det, du skal lytte til for at blive en bedre version af dig selv. Både overfor dig selv og din omgangskreds.

Kom i kontakt med din mavefornemmelse

Det at lytte til sin mavefornemmelse er for mange ikke en selvfølge. Det er noget, man skal lære. Din mavefornemmelse er noget, der er der hele tiden. Så du kan lytte til den i alle sammenhænge.

Det anbefales, at du starter i det små. Start med det helt basale. Har du virkelig lyst til et glas vand? Eller er det nærmere et glas mælk, du har lyst til? Tag skridtet videre, og snart vil du bruge mavefornemmelsen i større og mere afgørende sammenhænge.

Alle kan lære det

Der er mennesker, som har nemmere ved at lytte til deres mavefornemmelse end andre. Men i bund og grund kan alle lære det. Det handler dybest set om at stilne hjernen og sindet. For det er ikke altid, at dit hoved har ret.

Det er essentielt, at du har kontakt til dine følelser, hvis du vil lære at lytte til din mavefornemmelse. Dermed er du allerede åben over for ideen, og det vil komme lettere til dig. Hvis du ønsker en generelt større tilfredsstillelse i hverdagen, kan du tage til foredrag om personlig gennemslagskraft. Her kan du få nogle værktøjer, du kan bruge i forbindelse med din læring om mavefornemmelsen.