Husk at tage til tandlægen for at undgå paradentose

Alt for mange danskere udsætter ofte turen til tandlægen, fordi man enten frygter tandlægebesøget eller ikke vil betale den pris, som der skal til. Der er rigtig mange, som lider af tandlægeskræk, hvilket ofte resulterer i, at man dropper at tage en tur til tandlægen, også selv om det er vigtigt, hvis man vil holde tænderne ved lige. Fordi flere folk ikke går til tandlægen så ofte, som de burde, så kan det desværre ende i nogle store tandproblemer. Der er for eksempel omtrent 12 % af den danske befolkning, som lider af paradentose. Paradentose kommer af ubehandlet tandkødsbetændelse, som har udviklet sig, fordi det ikke er blevet behandlet i tide. I værste fald kan dette resultere i, at man mister sine tænder. Læs mere her om, hvad paradentose egentlig er.

Er du fra Frederikssund eller Skibby, kan du let få hjælp til tænderne hos Tandlægerne i Skibby, som kan hjælpe dig til at undgå fremtidig paradentose. De kan hjælpe dig både, hvis du blot er i stadiet af tandkødsbetændelse, men også hvis du allerede er blevet ramt af paradentose. De skaber et overblik over, hvor alvorlig situationen er, og udrenser herefter tandkødslommerne og renser og afglatter tændernes rodoverflader.

Få en akut behandling hos Tandlægerne i Skibby

Hvad end du kommer fra Frederikssund eller ej, så har du mulighed for at få hjælp til en akut behandling hos Tandlægerne i Skibby. Deres politik ligger i, at smertepatienter kan gøres smertefri selv samme dag, og derfor har man mulighed for at få en akut behandling hos dem. Dette kan selvfølgelig være medvirkende til nogle udsving i tidsplanen for de patienter, som har booket en tid. Det er dog ofte det værd, da det betyder, at man også selv kan komme til med det samme, hvis man står i en alvorlig og smertefuld situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *