Husk at være sikker i sengen

Sex er godt for både krop og sjæl. Men så fantastisk som det er, kan der også være en mørk side til det. Nogle mennesker går rundt og er smittet med en sexsygdom uden at vide det, da man godt kan have en kønssygdom uden at have symptomer. Heldigvis kan man stadig nyde sex, hvis man blot husker at beskytte sig med et kondom. Der findes mange forskellige former for kondomer. Durex Kondomer er f.eks. kendt for at have et bredt udvalg, særligt af ultratynde kondomer. Læs med og bliv klogere på de mange typer af kondomer, der er på markedet og find et kondom der passer til dig og dine behov.

Beskyt dig med mirakelkondomer fra Durex Kondomer

Det siges faktisk, at omkring halvdelen af de klamydiasmittede personer, ikke kan mærke noget til sygdommen. I Danmark er klamydia og herpes nogle af de mest udbredte sexsygdomme. Derfor er det essentielt, at du beskytter sig under sex, hvad end det er en ny eller vant partner, du er sammen med. Durex kondomer fås i forskellige tykkelser, størrelser, smage, med forskellige cremer, med riller m.m. Deres kondomer er designet til at give forbrugeren den bedste oplevelse, og nogle af modellerne bidrager særligt til samlejet ved at indeholde en særlig gel, som øger chancen for, at kvinden opnår en orgasme ved skiftevis at give en varm, kold og prikkende fornemmelse.

Nyd følelsen

En orgasme udløser endorfiner, hvilket gør dig i bedre humør. En orgasme kan få dig til at slappe af. En orgasme forebygger stress og depression. Listen er lang over fordele ved både sex og orgasmer. Vigtigst af alt er det, at man nyder sit sexliv. Nogle føler, dette gælder både mænd og kvinder, at kondomet gør, at man ikke kan mærke hinanden fuldt ud under sex. Durex kondomer har i denne forbindelse forskellige varianter af ’hud til hud’ kondomer. Kondomerne er meget tynde, hvilket nærmest giver en følelse af ikke at have et kondom på, men de er stadig i topkvalitet, hvilket sikrer, at de ikke springer. Durex Kondomer sørger for, at du kan nyde følelsen fuldt ud – således behøver du ikke efterfølgende at bekymre dig om, om du er blevet smittet. Det sikrer, at du får den bedste oplevelse med ny eller vant partner.

Gør det nemt for dig selv og din partner

Det er en god idé at have dine Durex kondomer enten på dig, eller tæt på din seng. F.eks. kan du have et par kondomer i din pung til uforberedte momenter. Derudover er det en god idé at have dine kondomer tæt på sengen, f.eks. i kommoden ved siden af din seng. På denne måde afbrydes stemningen ikke, da du kan finde dem hurtigt frem. Ligegyldig om det er en person, du har været sammen med før, eller en person du ikke har været sammen med før, fremstår du pålidelig ved at finde et kondom frem. Det signalerer, at du går op i din egen og din partners velvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *