Pas på din krop under arbejdsdagen på hjemmekontoret

Arbejder du hjemmefra på et hjemmekontor? Så er du sikkert også godt klar over, at det til tider kan vær en smule udfordrende. Det er vigtigt, at du har fokus på at passe godt på din krop under denne arbejdsdag. Da du skal sidde meget ned, er det også vigtigt, at du finder ud af, hvad du kan gøre, for ikke at få smerter i ryg eller lignende i løbet af dagen. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du kan passe bedre på din krop under arbejdsdagen på hjemmekontoret.

Få fat i en kontorstol, der støtter din ryg godt

Noget af det allervigtigste, for at kunne passe godt på din krop og især din ryg under en lang arbejdsdag på dit hjemmekontor, er den kontorstol, som du sidder på. Denne har en stor betydning for din holdning, når du sidder ned. Det er vigtigt, at stolen støtter din ryg, og gør, at du kan sidde godt og komfortabelt. Klik her for at finde kontorstole og mere med ergonomi i fokus.

Det kan også være en god ide at finde en kontorstol, der kan indstilles i højden – så kan den nemlig indstilles til præcis den højde, som du sidder bedst i. På den måde sørger du også for, at du ikke kommer til at sidde hverken for lavt eller højt hele dagen, hvilket kan føre til en masse smerter i ryggen.

Sørg for at komme op og stå

I og med at man sidder en hel masse ned, når man arbejder på sit hjemmekontor, er det vigtigt, at man er opmærksom på at komme op og stå en gang i mellem. På den måde sørger du nemlig for, at din krop kommer lidt ud og rør sig, hvilket kan være enormt rart, når man sidder meget ned i løbet af dagen.

Du kan eventuelt en gang hver anden time rejse dig op, og gå en tur rundt i huset. Her kan du få rørt din krop en smule, så du ikke sidder i samme stilling hele dagen. Du kan også give din hjerne mulighed for at få lidt luft, i og med at du kommer lidt væk fra hjemmekontoret og op fra kontorstolen, hvor du sidder og arbejder. Dette er altså gode råd til dig, som gerne vil passe bedre på sin krop under arbejdsdagen på hjemmekontoret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *