Planlæg en aktiv juleferie i Danmark

Så nærmer vi os igen julen, tiden hvor vi sætter os sammen med familien og hygger med god mad, vin og selvfølgelig en masse gaver mad. Julen er bare noget helt særligt, det samler os, det skaber minder og det er bare hyggeligt. Men julen er ikke kun god mad, der er mange som tager et par kilo for meget på, så hvis du vil undgå det, så kan du her læse et par gode tips til en mere aktiv juleferie. Har du ikke klaret årets julegaver, så kan du på finde gaver til far på Gaven-til-far.dk og til mor på Gaven-til-mor.dk.

Gå lange ture i skoven

Gør brug af den flotte danske natur, vi har så mange smukke skove som kun blivere flottere når der ligger lidt sne og pryder landskabet. I skoven kan du gå tur med dine børn, børnebørn, hunden eller din ægtefælde. Der er intet så godt for sindet som gode lange gåture og at det så også er godt for kroppen og vores sundhed er jo bare et stort plus, så tag ud og få frisk luft i anssigtet.

Tag ud og fæld et juletræ selv

Ja du kan selvfølgelig gå ned til det lokale supermarked og købe et juletræ, det er selvfølgelig nemt. Men det er ikke særlig hyggeligt eller personligt, det er jo lidt kedeligt. Tag dine børn og børnebørn med ud og fæld juletræet og gør det til en familie dag hvor i eventuelt tager lidt madpakker med og hygger jer sammen i skoven, kan det blive mere hyggeligt?

Spar på julekagerne

Det er svært at holde fingrene fra julekagerne, det kripler i en og man vil gerne lige have en til. Men det hvis du gerne vil komme igennem julen uden at have taget 5-10 kilo for meget på, så spar på julekagerne, slikket og alle de andre usunde ting, det gør intet godt for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *