Plus size til de modebevidste

Ofte må vi plus size piger nøjes med de aflagte varer, der sælges på outletmesser, fordi ingen andre vil købe dem. Øh, undskyld mig, men hvorfor skulle vi nøjes med det?

Når man køber modetøj – som stor, lille, tyk eller tynd kvinde – vil man have tøj, der gør noget godt for både krop og sind. Hvem har lyst til at pakke sig ind i et telt og føle sig underdanig dagen lang? I hvert fald ikke mig eller nogle af de skønne kvinder, jeg kender.

Plus size tøj skal ikke være sidste udkald, det skal være modetøj på lige fod med alt andet tøj. Derfor er det trist at se, hvordan stort tøj ofte er blevet produceret uden at tage hensyn til pasform eller kropstypen, det skal passe til. Det virker som om, en designer har tænkt ”de må være tilfredse, bare de kan få noget over hovedet”. Bevares. Og her troede jeg, flot tøj var en ret for alle.

NO. 1 by OX – endelig plus size tøj med stil

Kender du NO. 1 by OX? Hvis ikke, så lad mig fortælle dig, at det er modetøj til større kvinder. Deres sortiment tæller alt fra smukke tunikaer og skjorter til plus size kjoler i flot design, der rent faktisk tilbyder god pasform, så tøjet tager sig ordentligt ud.

Vigtigheden i flot tøj er ikke til at sætte pris på, da dit tøj har indflydelse på, hvordan du føler dig som person – og dermed påvirker din sindsstemning, når du bevæger dig ud i verden. NO. 1 by OX er ikke bare bukser, kjoler og t-shirts, der falder smukt over dine naturlige former, det er også tøj, der er designet med blik for farver, print og mønstre – præcis som ALT modetøj bør være det.

Tøjet er designet af Anette Oxenbøll, som er en kvinde, der erkendt for at designe forfriskende plus size tøj uden at gå på kompromis med sin indre diva, der vil have farver, former og finurligheder. Derved kan man nemlig ikke bære hendes tøj i skjul langs muren, men må springe ud som det livstykke, man er!

Endelig tøj i store størrelser, der er designet for at blive set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *