Lav en rigtig lækker og traditionel rabarber crumble med en nem og lækker opskrift. Det er tæt på at være den nemmeste dessertopskrift, du overhovedet kan finde – det er nemlig rabarbercrumble med en klassisk crumble dej af kun tre ingredienser. Når rabarbersæsonen sparkes i gang, giver det anledning til et hav af nemme og lækre desserter. Her er rabarbercrumble bestemt ikke en undtagelse. Sød, karamelliseret rabarber med et skarpt twist af vanilje, toppet med den sprødeste crumble bestående af mel, sukker og smør – desserten går aldrig galt i byen, og du vil med garanti imponere dine gæster, når du serverer den.
3 gode råd til en god rabarbercrumble
Rabarbercrumble med havregryn og søde syrlige rabarber er en absolut vidunderlig dessert og en nem og hurtig kage, som man lige kan bikse sammen på utroligt kort tid. Crumblekager er jo virkelig bare et evigt hit, og hvis man eksempelvis har jordbær eller andet godt i haven sammen med rabarber, så smager de rigtig dejligt i selskab sammen i sådan en dejlig rabarbercrumble.
Det er en god idé at bruge den samme basisopskrift, hver gang du laver din rabarbercrumble. Det betyder, at du naturligvis godt kan skifte rabarberen ud mod andre bær eller frugter, og stadigvæk få en god crumble ud af det. En anden god idé er at bruge helt koldt smør. På denne måde er det en hel del nemmere at smuldre dejen. Bruger du lidt for blødt smør, får du en kage dej i stedet for en crumble dej – og det ønsker vi jo ikke. Det sidste gode råd er at skifte mandlerne ud med valnødder eller hasselnødder en gang imellem. Disse nødder smager mindst ligeså dejligt som mandler, men du opnår altså en smule variation fra gang til gang, hvis du laver den lille ændring – den er nem, hurtigt og den ødelægger intet ved din fantastiske rabarbercrumble.
Er du interesseret i at prøve den lækre rabarbercrumble af, men har du brug for lidt mere hjælp, end blot en opskrift? Så se hvordan det skal gøres, ved lige her at se den praktiske video opskrift på rabarbercrumble.