Sådan kan du passe godt på din krop i en stresset tid

Der er perioder, hvor vi hver især kan ende med at stå i nogle stressende situationer, der kan gøre vores hverdag meget sværere at balancere, end hvad vi er vant til. Det er en hård situation at stå i, og det kan derfor være en god idé at prøve at finde ud af, hvordan du kan komme ned i gear og passe bedre på din krop, så du ikke ender med at få varige men af den stressende periode.


Det er altid en god idé at passe godt på sin krop og give den den bedste kost og næring, så du kan være sikker på, at du også har et immunsystem, der kan være der for dig i en svær tid.

Sundhed er det vigtigste

Der er ikke nogen tvivl om, at det vigtigste er, at du får en masse nærende mad, og at du for så vidt muligt prøver at få nok timers søvn om natten. Vores krop reparerer sig selv, når vi sover, så hvis du ikke har fået nok søvn i flere uger i streg, kan det have en skadelig virkning på dig.

Samtidig er søvn også vigtigt, fordi du begynder at se ældre og dårligere ud, når du ikke sover – det er kroppen, der er ved at vise dig, hvor store konsekvenser det har, at du ikke sover. Så prøv altid at prioritere at komme i god tid i seng hver aften, så du kan få nok søvn.

Rigtig mange kvinder går også op i deres skønhed, og det er ikke for sjov, man snakker om skønhedssøvn. For når du ikke sover, er det svært at holde skønheden ved lige, og det er noget, der ses med det samme. Det er svært at dække usund livsstil med makeup, så sørg for at have tid til at slappe af.

Læs mere om kosmetik og sundhed for at se, hvad du helt praktisk kan gøre for at få et sundere liv – også selvom du ikke har mange ledige timer til overs i dit skema.

Find måder at afstresse på

Det er altid vigtigt at finde måder, du kan afstresse på og komme helt ned i gear, så din krop ikke kører på konstant stress og er i alarmberedskab. Du bør altid finde ud af, hvordan du kan finde måder at slappe af på.

Det kan være svært for kroppen at finde ro, når du er inde i en stresset periode, fordi din hjerne hele tiden tænker på alle de ting, du skal nå. Men der er noget, der får alle til at slappe af, og det er sex eller at få en orgasme. Det er noget af det, kroppen slet ikke kan lade være med at slappe af med.

Hvis du har en partner, er det en god idé at fortælle, at du gerne vil have mere sex i den stressede periode. Og hvis du er alene, er dildoer en god løsning til dig, så du kan slappe af.