Selvtillid kan komme mange steder fra både tøjet og musikken

Mange af os kender det udmærket godt. Du skal til en vigtig begivenhed. Et møde, jobsamtale eller date. Tankerne myldrer og det er svært at falde ned. Det er der vi kan finde et godt musikalsk nummer frem fra de mentale gemmer. Det kan være temaet fra Rocky, ”The Final Countdown” eller et andet nummer som får motivationen i top. Uanset nummeret er virkningen til stede. Det er videnskabeligt bevist at musikken kan påvirke vores dopamin center og dermed gøre os i bedre humør.

Find vinterjakker til mænd her

Derfor skal du nyde musikken i den bedst mulige kvalitet. Se det kvalitetsfyldte udvalg her hvor du for et mindre beløb hver måned kan få et sæt høretelefoner, der øger motivationen.

Tøjet skaber manden

Musikken kan ikke gøre det alene, når selvtilliden skal være i top. Det er også vigtigt at vi føler os i top. En af måderne at gøre det på er ved at klæde os bedst muligt på til formålet. Skal vi på date tager vi vores overskudsjakke på, skal vi til jobsamtale tager vi selvtillidsjakken på. Selvom vinteren er en koldtid og mere påklædning er nødvendig er det ingen undskyldning for ikke at købe tøj du har det godt i. For foruden at du har det godt i tøjet, så danner vi mennesker os desværre vores første håndsindtryk på meget kort tid når vi møder et andet menneske. Majoriteten af vores førstehåndsindtryk er baseret på det visuelle, heriblandt påklædning og udstråling. Derfor kan en fed vinterjakke være en god måde at booste det førstehåndsindtryk folk får når de ser en. Find vinterjakker til mænd her. At du så signalerer overskud på grund af det musik du lige har hørt er også med til at forbedre førstehåndsindtrykket.

I kamp om opmærksomheden gælder alle kneb

Vores liv i dag er hektisk og konkurrencen om opmærksomheden er tiltaget. De sociale mediers indtog gør at mange mennesker ikke møder hinanden fysisk førend de har kendt/skrevet med hinanden. Det er uanset om det er i erhvervs eller private øjemål. Derfor gælder alle kneb når man skal skille sig ud fra mængden. Derfor er det vitalt for indtrykket at man gør det mindeværdigt. Ved at have selvtillid og en lækker jakke så er man et stort skridt på vejen. Hvordan du udnytter det gode førstehåndsindtryk er helt op til dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *