Spirituel afslapning kan give dig overskud

Brug tid på dig selv, når du kan. Det behøver ikke være mere end 5 minutter hver dag, hvor du lukker øjnene og slapper helt af. Det vigtigste er at du fokuserer på dit åndedræt. Træk vejret ind af næsen, og pust langsomt ud med munden. Det er afslappende, beroligende – og ganske enkelt blot helt vildt dejligt.

Prøv at indfør det i din dagligdag. Det kan være når du vågner om morgenen, eller når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Det at du giver hjernen helt ro, kan gøre bemærkelsesværdige forskelle på dit humør og overskud.

Udfører du disse øvelser, er det selvfølgelig også vigtige med ordentlige forhold. Nogle foretrækker at gøre det helt lavpraktisk på gulvet, ved at ligge på et tæppe eller lignende, da det på den måde giver den bedste jordforbindelse.

Personligt overskud og afslapning, er noget vi fokuserer meget på i øjeblikket. Dette hænger også sammen med, at vi er blevet opmærksomme på at vi skal trives i vores hverdag. Stress er gennem de sidste fem år begyndt at fylde mere og mere. Derfor er det afgørende, at man indfører enkelte og basale tips man kan følge i sin dagligdag, for at øge overskuddet og energiniveauet.

På nogle arbejdspladser har de sågar indført sessions, hvor de fokuserer på dette. Dette hænger også i høj grad sammen med, at mange arbejdspladser ikke opererer under 8-16 stillinger, men rettere frihed under eget ansvar. På den måde giver man mange jobs en masse fleksibilitet, der kan komme en række medarbejdere til gode i deres jobposition. Det kan blandt andet lette hverdagsrutiner, såsom hentning af børn, fritidsinteresser, venner og meget mere.

Ligegyldigt om du er ansat i brugskunstbranchen, bankverdenen eller noget helt tredje, skal der være trivsel i arbejdsgangene. Dette starter typisk indefra. Har man det godt med en selv, har man det ofte også godt på sin arbejdsplads. Mærk altid efter hvad der motiverer dig, og hvad der demotiverer dig. På den måde lærer du dig selv bedre at kende, og forbedrer dine muligheder i forhold til at skabe en endnu federe hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *