Stress af hos din lokale kosmetolog

I en travl og hektisk hverdag er det vigtigt at skabe rum og tid til sig selv. En stund hvor nydelse, æstetik og afslapning er i højsædet. En stund hvor ingen stiller krav. 

Selvforkælelse er alle forundt – også dig! 

Le Luma er din lokale kosmetolog i Frederiksberg, Hillerød og Vordingborg. Du kan frit vælge den klinik, som ligger tættest på dit hjem. Du behøver nemlig slet ikke rejse langt væk for at få kompetent og forskønnende behandling. At vælge en lokal kosmetolog kan give et tiltrængt åndehul i din hverdag, hvor du efterfølgende vil føle dig fornyet og genopladet. Så er du igen klar til at møde dagligdagens udfordringer! Og hvis du gerne vil have selskab? Så invitér din veninde med og nyd en dejlig, afstressende stund i fælleskab.

Selvforkælelse kommer i mange former 

Det kan være svært at beslutte hvilken form for selvforkælelse, du har mest lyst til, og der findes et hav af forskellige behandlingsformer. En kosmetolog er uddannet til at behandle huden, ligesom du kan få rådgivning om hudpleje og makeup. Her er nogle eksempler på behandlinger hos en professionel kosmetolog: 

  • Du kan vælge en ansigtsbehandling, der både renser, stimulerer og giver fugt til huden. Ansigtet er udsat for vind og vejr mere end noget andet sted på kroppen, og det kan i høj grad betale sig at give det lidt ekstra omsorg og pleje. 
  • Kosmetologen kan hjælpe dig med bryn og vipper, så du ikke selv skal slide med pincetten
  • At få lagt en smuk makeup er ligeledes en oplagt mulighed for forkælelse. Hvis du er træt af at lægge makeup igen og igen, kan du også gå lidt videre og få lagt en permanent makeup, så du er forskønnet både dag og nat. 

Giv dig selv en kærlig gave og nyd en nærende behandling, som fylder dig med energi i krop og sjæl. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *