Styrk dit sind

Er angst og depression blevet en del af din hverdag? Hos Psykologhuset ReView i Brabrand er en ny og effektiv behandlingsmetode taget i brug, så personer med psykiske udfordringer kan få det bedre. Se mere her, hvis du ønsker en forbedret livskvalitet.

En større livskvalitet

Hos Psykologhuset Review i Brabrand ved Aarhus er der netop taget en ny behandlingsmetode i brug, nemlig metakognitiv terapi, der forkortes MCT. Forskning har vist, at behandlingen kan tage hånd om psykiske lidelser som depression eller angst, der for nogen er en daglig udfordring og som kaldes CAS. Dette indebærer bekymringer og en konstant opmærksomhed på, hvad der kan gå galt i forskellige situationer. Disse lidelser kan ved hjælp af MCT gøre, at du selv kan få kontrol over de konstante bekymringer og angst.

Etiske regler og tavshedspligt

Gennem behandlingen vil der blive undersøgt, hvad der kan ligge til grund for din depression, angst eller hvilken anden lidelse, du kæmper med. At have en grundlæggende viden om din fortid kan hjælpe til en bedre forståelse, ligesom der vil blive undersøgt, hvorvidt der er andre nuværende faktorer, der fastholder dine lidelser. Psykologerne hos ReView følger de nordiske etiske regler for psykologer, ligesom tavshedspligt er en selvfølge. Kvalitet og tilfredshed er vigtigt, så du får den bedste oplevelse. Lyder forløbet som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte ReView, der hellere end gerne hjælper dig med værktøjer til en større livskvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *