Sundhed har mindst lige så meget med psyken at gøre

Vi lever i dag i en tid, som er præget af sundhed. Over alt skyller der en bølge ind over os, hvor vi får at vide, hvordan vi bør holde os aktive, hvad vi bør spise, og hvordan vi helt generelt får en meget sundere levevis. Det betyder, at vi oplever, hvordan de mange fitnesscentre pludselig bugner af folk, hvorfor der er nødt til at komme flere centre til. Vi ser, hvordan stier bliver fyldte med motionister, der går, cykler og løber, vi oplever, hvordan supermarkederne reklamerer mere for de sunde varer end de usunde, og hvordan de mange hylder i den lokale boghandel bugner med gode råd til at tabe sig, leve sundere og tilberede nærende mad. 

Vi må ikke glemme os selv

Dog er der især et aspekt, der ofte glemmes i alt den snak, der har med sundhed at gøre. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at man sørger for at være sund indeni. Psyken har en stor indflydelse på den måde, som vi lever vores liv på og den glæde, som vi hver dag føler. Oplever vi, at den glæde forsvinder, kan det således gå ud over psyken, og på sigt kan det have andre fatale konesekvenser blandt andet i form af mistet motivation og lyst til at stå op hver morgen. Det er stressende, det kan påvirke vores arbejdsliv, og pludselig glemmer vi helt os selv, fordi vi ikke længere har overskuddet til det.

Få psykologhjælp 

Vi skal derfor alle passe på psyken, og det er noget en professionel psykologi kan hjælpe dig med. Her vil du blive guidet til, hvordan du igen genfinder din glæde, du vil få bearbejdet de tanker, der gør, at du ikke kan få ro oppe i dit hoved, og du vil derfor komme til at føle dig lettet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *