Tips til det balancerede liv

Et balanceret liv er et godt liv. Fanatisme i alle afskygninger føler ikke noget godt med sig. Desværre lever rigtig mange mennesker et rimelig ekstremt liv. Enten bruger de alt for meget tid på arbejdet, eller også behandler de deres krop dårligt.

Det kan endda være, at de er alt for meget på de sociale medier, og derved har svært ved at finde ro. Uanset hvad det er, så er det ikke godt for dig. fokuser i stedet på at have din tilværelse balanceret. Det kan lyde svært, men det er det slet ikke – vi guider dig.

Musikken som afstressende element

Man kan næsten ikke tro det, men rigtig mange undersøgelser har bevist, at børn der hører meget Mozart bliver klogere, end dem der ikke gør det. Det siger selvfølgelig ikke noget om at stresse af, men det beskriver bare meget godt, hvor meget musik kan betyde for din tilværelse.

Musik har bare en rigtig stor magt og indvirkning på personer, og det er derfor ikke så underligt, at det også kan hjælpe dig med at stresse af. Det handler selvfølgelig om at høre musik under de rigtig forhold og de rigtige præmisser. Hvis du hører musikken på noget dårligt udstyr, kan den ikke rigtigt komme til sin ret. Hvis du ikke har mulighed for at høre det højt, kan du derfor overveje at købe nogle gode Apple høretelefoner til din iPhone.

Det handler også om at høre det rigtige musik. Smag er selvfølgelig subjektivt, hvilket man ikke kan negligere fuldstændigt, men i forhold til den afstressende indvirkning, er der altså bare forskel på at høre på en god omgang klassisk musik, og en eller anden dårlig popsang lavet på én dag med dårlig lydkvalitet.

Hunden er menneskets bedste ven

Det er ikke for ingenting, at man siger, at hunden er menneskets bedste. Hunden er dig evig loyal og vil følge dig i tykt og tyndt. I modsætning til rigtig mange mennesker, kan man stole på hunden 100 procent. Det er virkelig en god fornemmelse og føles som et faste holdepunkt og derved et afstressede middel i en ellers meget volatil hverdag.

Forudsætningen for at hunden skal være afstressende er, at hunden er godt opdraget, ikke gør eller tigger alt for meget ved bordet. Hertil er det en rigtig god idé at anskaffe sig en hundefløjte. Hundefløjter er et rigtig effektivt værktøj til opdragelse og træning af hunde.

Væk med telefonen – frem med bogen

Færre og færre læser bøger. I stedet går tiden med alt muligt mere eller mindre ligegyldigt som at sidde på Facebook, Snapchat, Instagram og andre sociale medier og apps.

Det er mere eller mindre spild af tid og resulterer bare i, at du føler dig stresset, da du hele tiden skal være på og i kontakt med en masse personer. Når du er på de sociale medier, sammenligner du dig med andre mennesker, og får derved ikke muligheden for bare at slå hjernen helt fra.

Dette er meget lettere, hvis du læser en god bog. Der er intet som en god bog, der kan få hjernen til at slå fra og bare flyde ind og ud af forskellige opdigtede universer. Det tager noget tid at vænne sig til at læse uden at blive distraheret, men når det først lykkes, vil du opleve, at der lige pludselig går mange timer uden, at du overhovedet lægger mærke til det.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *