Uddan dig til at hjælpe andre

Der er rigtig mange af os, der brænder for at hjælpe andre. Vi vil så at sige gøre en forskel i verden, og her er det ofte lige meget, om der er tale om noget stort og fantastisk, der vil blive husket til evig tid, eller om det blot er den forskel, der gøres for én person i dennes liv.

Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en kropsterapeut uddannelse. Lyder de spændende? Så læs med på bodyallmind.com.

En holistisk uddannelse med fokus på helheden

Vores krop og vores følelsesliv er ikke to adskilte ting, som skal behandles forskellige. Her er der tale om den samlede enhed, der sørger for, at vi har det godt – både fysisk og psykisk. Derfor er en uddannelse som kropsterapeut en holistisk uddannelse, der udvider din opmærksomhed på, hvordan det er muligt at komme tættere på sig selv.

Der tages således udgangspunkt i det bedste fra flere verdner med behandlingsformen, Body All Mind, idet ingen behandling kan stå alene, men summes af dem alle sørger for en fuldendt kropsterapi.

Body All Mind

Body All Mind handler om det at få et overblik over sin egen krop og til at mærke efter i os selv, så vi når ind til sandheden og kernen af, hvem vi egentlig er som mennesker. Det er nemlig også sådan, at vi finder ud af, hvad vi har brug for – både nu og her, men også fremover.

Du vil således med uddannelsen lære andre, hvordan de bliver mere fortrolige med sig selv og deres fremtid, forhåbentlig så den bliver lettere at gribe og vil synes mere lys. Det handler nemlig om at have sig selv med hele vejen, og det kan godt være svært i det nuværende samfund.