Udendørs klatring er et hit: Her kan du selv klatre til tops

Flere danskere har fået øjnene op for klatreoplevelser i Danmark. De mange skove og træer rundt i landet tilbyder nemlig masser af fede oplevelser, og med grundige sikkerhedsforanstaltninger kan du være tryg, når du klatrer til tops.

 

Der er flere danskere, som har fået øjnene op for de mange klatremuligheder, der gemmer sig rundt i Danmark. Det skrev Jyske Vestkysten i marts 2018.

 

Nogle danskere tror måske, at man skal til udlandet for at finde klatremuligheder, som giver et sus i maven og udfordrer både unge og gamle, men faktisk gemmer der sig gode og udfordrende klatrebaner i hele Danmark.

 

Klatring i det fri er endda heller ikke forbeholdt danskere, der bor i provinsen. Også nær København er der mulighed for at folde sin indre Tarzan ud og vise, hvem der er kongen af trækronerne.

 

De etablerede klatrebaner ser ifølge mediet ud til at være et stort hit blandt danskere, og da der er regler for sikkerhed, kan man, selvom der er mange meter ned til jorden fra trætoppene, føle sig tryg – samtidig med at man bliver lovet et sus i maven.

 

Klatring er for hele familien, og i en klatrepark nær København findes der tre baner i forskellige niveauer, så både børn og voksne kan være med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *