Udlev din kunstnerdrøm på efterskole

Efterskoler åbner op for et hav af muligheder. Vidste du, at der også findes en efterskole med kunstlinje? Det gør der, og den ligger i trekantsområdets smørhul. Er du kreativ eller har lyst til at blive det, så er Ladelund Efterskole et sted for dig.

Gemmer der sig en kunstner i maven på dig, og tør du mon at blive udfordret på din kreativitet? Hvis du kan svare JA til spørgsmålene, så passer du perfekt ind på Ladelund Efterskoles linjefag: Kunst. Her kan du udfolde din indre kunstner samtidig med, at du får undervisning i forskellige teknikker og materialer.

Grib penslen

Hvordan lyder keramik, tegning, streetart, pensler og udstillinger i dine øre? Mon ikke du får lyst til at gribe værktøjet og gå i gang? Det får du muligheden for på kunstlinjen. Her bliver du udfordret i at kaste dig ud i nye projekter samtidig med, at du kan nørde med den teknik, du er allermest bidt af. Du bliver selvfølgelig hjulet godt på vej af de dygtige og nørdede undervisere.

Home-away-from-home

Et efterskoleår kan ikke sammenlignes med nogen andre skoleformer. En efterskole er dit nye home-away-from-home, og så er det fordybelse og nørderi i det, du – og dine linjekammerater – er allermest optaget af. På kunstlinjen har du 4 timer om ugen. Foruden disse timer kan du vælge valgfag, der interesserer dig. På den måde får du et skema, som du kan glæde dig til at stå op til hver dag.

Efterskoleåret er meget mere end dit skema. Det er også ture ud af huset, gymnastikopvisninger, fællesskabende aktiviteter og venskaber for livet. Spørgsmålet er, om du tør gribe muligheden for det vildeste år i dit liv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *