Varier dine arbejdsstillinger

Kroppen skal passes særligt på, når den er på arbejde, på grund af de mange timer du dagligt bruger der. Du kan få forskellige ergonomiske hjælpemidler til at gøre det lettere for dig.

Din krop skal du bruge i mange år, og derfor skal du sørge for at passe godt på den. Og et af de steder, hvor det især er vigtigt at pleje sin krop, er når du arbejder. Mange danskere har et meget stillesiddende job, og derfor er det utrolig vigtigt at variere sine arbejdsstillinger.

Ergopartner arbejder for bedre ergonomi på kontoret, hvilket vil sige, at de sælger forskellige ergonomiske hjælpemidler, sådan at du kan passe på kroppen. Noget af det, du eksempelvis kan bruge, er et ståbræt eller et balancebræt. 

En balanceplade til kontor kan afhjælpe dig med altid at sidde i den samme position. Den kan du nemlig stå på, mens du arbejder, og på den måde kan du sørge for også at træne din balance, når du er på arbejde. Du kan vippe langsomt fra side til side, sådan at dine muskler også aktiveres.

På den måde får du heller ikke ondt i knæ, hofter og fødder, når du står, fordi du bevæger dig i mens. Og så er det enormt godt for skuldre og nakke, da det ofte er dem, det går ud over, når du sidder ned en hel dag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *