Undgå arbejdsskader

Computerarbejde kan give gener i skuldre, nakke, arme og hænder på grund af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger samt produkter. Disse gener kan du sikkert nikke genkendende til, hvis du har et stillesiddende arbejde foran computeren. Vi finder det derfor vigtigt, at du har mulighed for at få produkter, der kan være med til at passe på dine muskler og led. Derfor har vi et varieret sortiment af ergonomiske tastaturer, således du kan undgå ubehag og ømhed selv efter langvarigt brug. Tag et kig på sortimentet her.

Hvorfor et ergonomisk tastatur?

Hvad er det lige præcis sådan et ergonomisk tastatur gør? og hvordan kan det bidrage til forebyggelse af gener i skuldre, nakke, arme og hænder? Det lyder næsten for godt til at være sandt, at ved udskiftning af sit gamle standard tastatur kan forebygge dette. Et nyt tastatur med ergonomisk karakter har lav udformning, således den forebygger spændinger i arm og i håndled. Derudover har tastaturer som oftest patenteret knapper, som er ergonomiske, hvoraf tastaturet har en sort baggrundsfarve med hvid skrift, hvilket giver en god kontrast og god ergonomi, da dine øjne vil blive mindre anstrengt. Hvis du ofte flytter arbejdsstation eller er på farten, vil et tastatur, der kan skilles ad være optimalt for dig. Dette tastatur har selvfølgelig også ergonomisk karakter. Her kan du have dit keyboard med i tasken uden, at det fylder det hele. Idét tastaturet kan splittes i midten får du altså mulighed for at sidde i en position, hvor dine arme er inden for din skulderbredde. På denne måde får du optimal fleksibilitet. Ved køb af et ergonomisk tastatur kan du nu koncentrere dig om dine arbejdsopgaver fremfor at blive generet af ømhed i skuldre, nakke, arme og hænder. Kan det blive bedre?

Andre gode råd

Hvis du vil undgå arbejdsskader ved kontorarbejde, er der foruden ovennævnte løsning også andre ting, du som medarbejder kan være opmærksom på. Et råd vil være, at du bevidst hver anden time står op ved skrivebordet, således du ikke sidder i samme stilling dagen lang. Dog er vi godt klar over, at vanens magt er stor. Har du først tillagt dig din yndlings arbejdsstilling er den svær at ændre på. Dernæst handler det generelt om indretning af arbejdspladsen, korrekt anvendelse af mus samt fokus på dine siddestillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *